Våran kennel är relativt nystartad, om man tänker på alla som hållit på i många många år, jag har haft min sedan 2018. Det viktigaste för mig är att vi följer alla hälsoregler som finns, för att vi ska få fram bra valpar med bra egenskaper. Efter det, är det viktigaste att mina valpar kommer till bra och trygga hem, därför är det viktigt att jag får en bra kontakt med blivande valpköpare.

Vi föder upp engelsk Cockerspaniel i huvudsak, men även Petit Basset Griffon Vendeen.

Jag har gått en utbildning till uppfödare via SKK, vilket känns tryggt för mig och förhoppningsvis även för våra valpköpare.

Jag har även ett par uppfödare runt mig, som mina mentorer, vilket är en stor trygghet för mig.

Jag har min uppfödning i liten skala hemma i min ”vardagsmiljö” , i våra knä 🤗, valparna blir ompysslade och socialt tränade. När valparna är stora nog, får både valpköpare och andra komma och mysa med dom, det är ett steg i ledet till att få trygga och glada valpar

Alla hundar är runt mig, stora som små, så fort valparna är stora nog. Det kelas o gosas mycket, de får lära sig att gå ut och både busa och kissa. Även lite pälsvård, kloklippning är något vi börjar med under tiden de är hos mig, detta för att de ska vara lite vana vid att man pysslar om dem.

Dela den här sidan